Guni Plastik Baru

Your cart is currently empty.

Return to shop

Penggunaan Guni Plastik (Polipropilena )

Pembungkusan hasil pertanian
Guni plastik sebahagian besarnya digunakan dalam mengangkut dan menyimpan produk pertanian seperti buah-buahan, sayur-sayuran, produk akuatik, makanan, dll. Beg ini sangat popular dalam industri pertanian dan merupakan pembungkusan pilihan untuk produk yang berbeza. Untuk tujuan ini beg tenunan PP kimia, beg tenunan PP suapan, beg tenunan PP baja, beg mesh buah-buahan, dan beg anyaman sayuran digunakan. Pembungkusan makanan.

Pembungkusan makanan
Penggunaan beg tenunan polipropilena untuk membungkus makanan semakin meningkat setiap tahun. Beg ini digunakan untuk menyimpan dan mengangkut produk seperti tepung beras, jagung, tepung jagung, kanji jagung, dll.

Kejuruteraan geoteknik
Fabrik tenunan polipropilena digunakan secara meluas dalam industri pembinaan di jalan raya, kereta api, kerja pengairan, bangunan, pelabuhan, lombong dan banyak lagi. Mempunyai fungsi penyaliran, penapisan, pengasingan dan anti resapan, fabrik tenunan Propilena adalah antara geosintetik yang paling popular.

Pelancongan dan pengangkutan
Khemah sementara, beg perjalanan, dan pelindung matahari boleh dibuat dengan menggunakan fabrik tenunan Polipropilena. Selain itu, fabrik tenunan plastik juga boleh digunakan sebagai skrin dan pagar semasa pembinaan.

Keperluan harian
Beg tenunan polipropilena ialah salah satu produk yang paling banyak digunakan oleh semua orang, sama ada petani atau ejen kargo, dll. Anda boleh menemui produk tenunan plastik (seperti beg beli-belah dll.) di kedai, rumah dan gudang hampir di mana-mana sahaja.

Produk kawalan banjir
Beg tenunan polipropilena memainkan peranan penting dalam mengurangkan atau sedikit sebanyak menghalang kesan air banjir. Ia digunakan secara berlebihan dalam pembinaan empangan, jalan raya, tebing sungai, dan kereta api. Beg pasir PP tenunan adalah di seluruh dunia.

Beg tenunan khas
Beg tenunan khas digunakan untuk tujuan tertentu. Sebagai contoh, beg tenunan tahan UV mempunyai perlindungan UV dan fungsi anti-penuaan, membolehkannya jangka hayat yang lebih lama dalam cahaya matahari.

 

CIRI-CIRI UNIK Guni Plastik
-Membolehkan kandungan bernafas melalui corak tenunan.
-Tenunan boleh diguna semula.
-Tenunan tidak merosot apabila basah.
-Secara semula jadi tahan koyak.
-Boleh dilaminasi.
-Boleh dicetak pada kedua-dua belah.
-Mempunyai kekuatan yang lebih baik berbanding dengan beg plastik.
-Boleh menjadi sebahagian telus untuk persembahan yang lebih baik.
-Boleh diselitkan di bahagian tepi untuk menampung barang besar dengan mudah.